Football Grass
Landscape Grass for Golf-86
Landscape Grass for Commercial-90E

Wanhe Industry and Trade Co., Ltd.

Wanhe Grass minangka merek Internet teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan lan setya dadi panyedhiya layanan merek lan pabrik manufaktur ing bidang rumput buatan. Huai'an Wanhe Industry and Trade Co., Ltd. dununge ana ing Bank Terusan Agung-Hangzhou Grand Canal kanthi pemandangan sing apik. Kutha kasebut minangka kutha asale Zhou Enlai, wong sing wis misuwur, yaiku Kota Huai'an, Provinsi Jiangsu Xinchang Railway lan Expressway Beijing-Shanghai ngliwati kutha kanthi transportasi sing trep. Produk utamane yaiku suket olahraga lan suket lanskap lan produk liyane saka pabrik kita dhewe. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo akeh pengecer lan agen ing 20 taun kepungkur. Ekspor nyumbang luwih saka 80% saka total penjualan.

  • Wanhe Grass landscape for golf is designed and manufactured according to real putting green experience, offering unparalleled realism in terms of surface appearance and performance. Its perfect smoothness guarantees precise ball roll and provides delightful comfort while playing on it.Wanhe Grass landscape for golf is designed and manufactured according to real putting green experience, offering unparalleled realism in terms of surface appearance and performance. Its perfect smoothness guarantees precise ball roll and provides delightful comfort while playing on it.

    GRASS LANDSCAPE

    Lanskap Wanhe Grass kanggo golf dirancang lan diproduksi miturut pengalaman ijo sing nyata, nyedhiyakake realisme sing ora ana tandhingane babagan tampilan lan kinerja permukaan. Gamelan sing sampurna njamin gulung werni sing tepat lan menehi kenyamanan nalika main.

  • Wanhe Grass’s experience creating artificial turf for a number of sports allows us to provide high-performing products for multi-purpose use, such as 11-a-side and 7-a-side football field, football and hockey field and football and rugby field.Wanhe Grass’s experience creating artificial turf for a number of sports allows us to provide high-performing products for multi-purpose use, such as 11-a-side and 7-a-side football field, football and hockey field and football and rugby field.

    GRASS OLAHRAGA

    Pengalaman Wanhe Grass nggawe gambut gawean kanggo sawetara olahraga ngidini kita nyedhiyakake produk kanthi performa tinggi kanggo panggunaan multi-tujuan, kayata lapangan bal-balan 11 sisih lan 7 sisih, lapangan bal-balan lan hoki, lan bal-balan lan lapangan rugby .

  • Do you know more and more consumers buy artificial grass from Chain Stores or DIY stores? It is a new hot-sale product for people to DIY.
Wanhe Grass Landscape has entered some well-known Chain stores and is full of experience of supplying to chain stores with various options: roll 2X25m, roll 1x4m, mat 1X1m, pad 30X30cm.Do you know more and more consumers buy artificial grass from Chain Stores or DIY stores? It is a new hot-sale product for people to DIY.
Wanhe Grass Landscape has entered some well-known Chain stores and is full of experience of supplying to chain stores with various options: roll 2X25m, roll 1x4m, mat 1X1m, pad 30X30cm.

    Landscape Grass kanggo toko DIY sing sarat

    Apa sampeyan ngerti manawa akeh konsumen sing tuku suket buatan saka Toko Rantai utawa toko DIY? Iki minangka produk penjualan panas sing anyar kanggo wong DIY. Wanhe Grass Landscape wis mlebu sawetara toko Rantai sing kondhang lan akeh pengalaman nyedhiyakake toko rantai kanthi macem-macem pilihan: gulung 2X25m, gulung 1x4m, tikar 1X1m, bantalan 30X30cm.

  • UK - David

    Aku kerja bareng Wanhe suwene 5 taun karo suket. Iku suket nyata! Aku nggunakake kanggo proyek lanskap lan entuk umpan balik sing apik saka pangguna pungkasan, lan entuk sukses lan bisnis. Thanks Wanhe Grass Team. Aku nyaranake produk iki!

  • Thailand-- Yingluck

    Yen sampeyan mikir tuku iki kanggo sampeyan, sampeyan ora bakal kuciwa. Nduwe rasa suket nyata yaiku suket sing luwih akeh lan nggunakake dawa. Iki produk sing apik regane larang lan bisa ditrapake!

  • Chili - José uiz Picasso

    Awet banget lan digawe kanthi apik. Nduwe rong permukaan sing beda banget kanggo nambah realisme. Kualitas paling apik! Produsen apik! Ora ana masalah karo produk. Mung sing tak goleki. Ukuran sampurna kanggo kabeh klubku.

  • Meksiko - Antonio

    Produsen sing disaranake super! Pangiriman cepet. Kualitas produk apik, suket empuk lan nyata. Bahan paket uga apik banget. Dheweke duwe kualitas paling apik lan kapasitas produksi diwenehake kanggo kita amarga kita ngerti manawa bisa menehi solusi. Klompok muatan lan adol profesional banget. Disaranake

  • Jepang-- な か だ

    Karpet Hijau Ponggawa Profesional Suket kanggo malang. Sing adol profesional banget lan cepet nanggapi pitakon. Perusahaan umume kayadene orientasi layanan pelanggan. Aku nyaranake supaya bisnis karo bakul iki mbesuk.

  • USA - Garret

    Produk kualitas apik banget, lan layanan sing ramah banget, perusahaan profesional banget. Thanks Wanhe Grass, kita bakal enggal kerja bareng.

WANHE GRASS

Apa sing dikandhani klinis kita