Babagan Kita

Grup Wanhe

 Wanhe Grass minangka merek Internet teknologi tinggi sing nggabungake R&D, produksi lan penjualan lan setya dadi panyedhiya layanan merek lan pabrik manufaktur ing bidang rumput buatan.

Huai'an Wanhe Industry and Trade Co., Ltd. dununge ana ing Bank Terusan Agung-Hangzhou Grand Canal kanthi pemandangan sing apik. Kutha kasebut minangka kutha asal Zhou Enlai, wong sing wis misuwur, yaiku Kota Huai'an, Provinsi Jiangsu. Xinchang Railway lan Expressway Beijing-Shanghai ngliwati kutha kanthi transportasi sing trep. Produk utama yaiku suket olahraga lan suket lanskap lan produk liyane saka pabrik kita dhewe. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo akeh pengecer lan agen ing 20 taun kepungkur. Ekspor nyumbang luwih saka 80% saka total penjualan.

2

Wanhe duwe teknologi diwasa lan peralatan produksi sing sampurna.
Saben bengkel dilengkapi kamar pamriksa proses, peralatan inspeksi lengkap lsp, peralatan kasebut dirancang dening insinyur kita dhewe utawa impor saka negara liya. Saben lini produksi bisa ngasilake suketan gawean luwih saka 1500 meter persegi saben dina. Bisa nggawe kabeh kualitas lan jumlah sing dibutuhake pelanggan.

a
aaaaaaa

Suket Wanhe Tansah Ngenani Konsep Pangembangan Ilmiah
Pangembangan Teknologi lan Talenta minangka Tujuan Pembangunan Perusahaan

Wiwit didegake, merek kasebut mesthi duwe konsep ilmiah pangembangan, lan nggawe riset teknologi lan pengembangan lan pelatihan personel target pengembangan perusahaan. Departemen riset lan pengembangan teknologi khusus wis disiyapake, lan tim R&D teknis sing nduweni kualifikasi akademik sing dhuwur lan kemampuan inovasi sing kuat. Merek kasebut nggatekake rekrutmen lan budidaya bakat, lan merekrut personel R&D teknis kanggo wektu sing suwe kanggo terus-terusan ngisi tim R&D Ing wektu sing padha, perusahaan bakal kanthi rutin nyedhiyakake pelatihan profesional kanggo wong sing wis ana, lan uga bakal ngatur kanggo ngamati lan sinau saka perusahaan liyane, lan terus ningkatake pengetahuan profesional lan kemampuan inovatif personel R&D.

Merek iki uga penting banget kanggo riset lan pangembangan produk anyar. Saben taun, dheweke wis akeh nandur modal ing riset lan pangembangan produk anyar, lan wis entuk asil sing apik. Antarane, telung sertifikat paten sing dipikolehi, lan macem-macem model wis dirancang kanggo macem-macem bidang aplikasi. Ing karya pangembangan produk anyar, merek iki nguatake pertukaran lan kerja sama karo institusi riset domestik miturut pangembangan teknologi lan permintaan pasar, lan liwat pengenalan ilmiah lan pangembangan kooperatif, asil panelitian ilmiah diowahi dadi produktivitas sanalika bisa, nggawe mupangat kanggo perusahaan .

IMG_0570
IMG_0573

Huai'an Wanhe Industry and Trade Co., Ltd. dununge ana ing Bank Terusan Agung-Hangzhou Grand Canal kanthi pemandangan sing apik. Kutha kasebut minangka kutha asale Zhou Enlai, wong sing wis misuwur, yaiku Kota Huai'an, Provinsi Jiangsu Xinchang Railway lan Expressway Beijing-Shanghai ngliwati kutha kanthi transportasi sing trep. Produk utamane yaiku suket olahraga lan suket lanskap lan produk liyane saka pabrik kita dhewe. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo akeh pengecer lan agen ing 20 taun kepungkur. Ekspor nyumbang luwih saka 80% saka total penjualan. Kanggo nyukupi kabutuhan pangguna, kita uga nawakake layanan OEM lan ODM.

Perusahaan kami ngasilake lan adol kabeh jinis olahraga khusus lan produk lanskap, sing wis entuk pujian saka para pelanggan ing saindenging negara sajrone pirang-pirang taun. Nggawe nilai kanggo pelanggan kanthi kawicaksanan lan kringet. "Harmoni paling larang lan adhedhasar iman" yaiku kapercayan saben sepuluh ewu wong. Kita kudu ngetrapake semangat perusahaan "kejujuran, pragmatisme, inovasi lan pembangunan" lan menehi kontribusi luwih akeh kanggo pendhidhikan.

Saben taun kita melu pameran industri domestik lan manca, sekaligus ngunjungi pelanggan lan negosiasi bisnis.

Kita bakal ngirim layanan logistik paling apik miturut panjaluk saben pelanggan. 

Kanggo nyukupi kebutuhan macem-macem pangguna, Wanhe Grass nyedhiyakake layanan pangolahan OEM / ODM kualitas tinggi kanggo perusahaan global, sing dianggep minangka salah sawijining layanan inti pangembangan jangka panjang perusahaan. Kabeh syarat OEM / ODM tanggung jawab dening tim pangembangan produk lan peraturan sing khusus. Jaminan kanggo model, parameter, label, brosur, kemasan, lan liya-liyane khusus, lan kontrol kualitas kanthi inspeksi kualitas sing ketat miturut panjaluk sampeyan. Kita kanthi sepenuh ati bakal cocog karo kabutuhane pelanggan kanggo nyedhiyakake kualitas lan layanan kelas kapisan, mbantu mbantu nggawe merek sampeyan kanthi gampang.

1111

Layanan Sawise Didol
Janji serius: kabeh produk dipilih dening insinyur profesional. Faktur Formal njamin hak tuku lan panggunaan.

Produksi lan Pangiriman
Barang sing dituku ing situs web resmi lan toko unggulan dikirim saka gudang perusahaan. (Kajaba kanggo produk khusus)

EXPRESS:
Standar: Pengiriman liwat darat, udara lan kapal (Wenehi komentar yen sampeyan duwe syarat khusus)

Saran sawise-sales
Kanggo mesthekake yen pelacakan kabeh kualitas lan umpan balik produk bisa diatasi wektu, kanggo entuk komunikasi sing luwih efisien karo sampeyan, mula luwih becik nawakake nomer kontrak sing bisa dilacak menyang kabeh data nalika produksi.