• DIY landscape grass for supermarket

    Suket malang DIY kanggo supermarket

    Ukuran 2 * 25m / 4 * 25 m lan Customizable Pile dhuwur 10 ~ 60mm ± 1.5mm Benang warna 4 warna Paling Realistis Ponggawa GRASS MOQ 500 Persagi wektu pangiriman 15-25 dina OEM lan ODM Nampa conto Gratis pengiriman 1. Stabilitas UV sing apik: Turf 100% anti-tuwa lan UV base Dasar turf uga 100% anti-tuwa lan UV. 2. Kapadhetan, pangukur, tingkat jahitan bisa diatur miturut syarat. Dadi biayane bisa kurang luwih. 3. Kekandelan lan jembaré serat / Benang bisa diatur kanthi sarat, Dadi ...