FAQ

Pitakon Kerep

Apa macem-macem produk suket gawean?

Suket malang kanggo kebon

Suket Olahraga kanggo bal-balan, tenis, golf, hoki lan liya-liyane.

Karpet suket komersial kanggo pertunjukan

Suket buatan kanggo dekorasi atap

Suket warna lan kabeh aksesoris instalasi

Kepiye saluran banyu?

Ora perlu kuwatir babagan saluran banyu. Suket gawean keropos lengkap lan banyu udan mili amarga suket gawean digawe dhukungan.

Apa suket gawean aman kanggo bocah lan kewan?

Tes ketat ditindakake kanggo mesthekake yen ora ana unsur mbebayani sing aman kanggo bocah lan kewan. Suket gawean wis lulus sertifikat uji coba REACH.

Apa MOQ?

Yen kita duwe stok Suket Ponggawa, MOQ bisa dadi 500 meter persegi. Yen ora duwe stok Suket Ponggawa, MOQ paling ora kudu 500 meter persegi. Dhukungan layanan sampel gratis, bisa disesuaikan

Kepiye cara milih suket gawean?

Kita bisa menehi rekomendasi suket gawean sing paling cocog miturut sarat klien. Apa maneh, tim teknis kita duwe pasokan bakat lan teknologi sing nembe dikembangake,

produk sing disesuaikan bisa ditampa, sing bisa memenuhi macem-macem kebutuhan pelanggan. Nandheske nyedhiyakake solusi khusus kanggo pelanggan, kanthi rincian ilmiah lan sikap layanan khusus, nggawe layanan sing sampurna kanggo sampeyan.

Sadurunge nggawe pesanan, apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Ya, sampeyan bisa ngunjungi pabrik. Mangga waca jadwal perjalanan sampeyan sadurunge. Kita bisa ngatur kanggo njupuk sampeyan ing hotel utawa bandara.

Pengin kerja sama kita?