• Football Grass

    Suket Bal-balan

    Sepak Bola Rumput Multi-Tujuan kanthi Kinerja Tinggi Pengalaman Wanhe Grass nggawe gambut gawean kanggo sawetara olahraga ngidini kita nyedhiyakake produk kanthi performa tinggi kanggo panggunaan multi-tujuan, kayata lapangan bal-balan 11 sisih lan 7 sisih, bal-balan lan lapangan hoki lan bal-balan lan lapangan rugbi. Wanhe Grass yakin lapangan multi-tujuan ora kudu ngorbanake kualitas kinerja. Sistem Sepak Bola lan Hoki kita cocog karo Standar Pro Kualitas FIFA lan Standar Nasional FIH, lan Bal-balan ...