page-banner1

Gampang lan ekonomis kanggo nginstal ing macem-macem dhasar. Kualitas dhasar ora dhuwur. Ora wedi retak, ora kuwatir nubles lan netepake. Bahan suket buatan ramah lingkungan, produk rampung dibangun, periode konstruksi tetep lan cekak, kualitase gampang dikuasai, lan panrimaane gampang.

Tata letak lapangan olahraga gambut gawean apik banget, tingkat panggunaan dhuwur, umure bisa luwih saka 8 taun, tahan lama lan tahan perawatan, lan bisa digunakake terus sedina muput.

Suket gawean gampang dijaga, biaya perawatan sing murah, mung kudu mbilas nganggo banyu kanggo ngilangi rereget, lan duwe ciri non-fading lan non-deformasi.

Jagung gawean duwe karakteristik panyerepan kejut, ora ana swara, keamanan lan bahaya, elastisitas, lan retardasi nyala api sing apik. Cocog kanggo panggunaan sekolah lan saiki dadi papan sing paling apik kanggo latihan, kegiatan, lan kompetisi.

Jagung gaweyan nggunakake konsep keamanan lan perlindungan lingkungan supaya ora cilaka olahraga. Nyedhiyakake daya bantalan sing cukup kanggo nyuda karusakan sing bisa disebabake amarga sikil ing lemah umum, supaya sampeyan bebas saka macem-macem masalah sing disebabake dening papan kasebut.