• Hocky Grass

    Suket Suket

    Grumbulan Hocky: Fitur Produk: 100% monofilamen kriting PE sing ramah karo kenyamanan sing apik banget Permukaan sing lancar kanggo playabilitas warna Inovasi warna ekstrim UV stabilitas lan daya tahan Ekstrim UV stabilitas lan daya tahan Stabilitas UV tahan lama lan tahan lama Jahitan padhet kanggo tampilan kompak Properti Bola Nasional Global Rebound 100mm -400mm 100mm-425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serangan Shock ...