Landscape Grass kanggo toko DIY sing sarat


Detail Produk

Tag Produk

5

Ukuran: 30cmx30cm

Turf 100% anti-tuwa lan UV
2. Basis turf uga 100% anti-tuwa lan UV
3. Kapadhetan, pangukur, tingkat jahitan bisa diatur miturut syarat. Dadi biayane bisa kurang luwih.
4. Kekandelan lan jembaré serat / Benang bisa diatur kanthi sarat, mula biayane bisa kurang luwih.
5.Duwe tahan nyandhang dhuwur
6. Lingkungan sing ramah, ora ngemot logam abot. Mbebayani tumrap manungsa minangka lemah lan banyu lemah.
7. Nolak rereget, panas, listrik statis lan gangguan lsp. Gampang Dibersihake: Reresik njero ruangan kanthi pembersih vakum. Reresik ing njobo ngalih banyu resik.
8. Instalasi gampang, perawatan gampang

MOQ:500 kothak meter

Wektu kiriman:15-25 dina

OEM lan ODM Nampa; Sampel gratis pengiriman

Aplikasi: Galeri, balkon, kebon, atap, taman kanak-kanak, sekolah, lapangan, taman bermain, pameran mobil, pameran, windows display, karpet, tikar pet, lapangan bal-balan, lsp.
Bahan PE berkualitas tinggi, elastisitas tinggi, ujung nglereni, resisten nyandhang, tahan trampel, tahan api, teles banyu, kualitas tinggi, luwih cocog kanggo lapangan bal-balan, balkon, halaman, koridor.

FAQ kanggo suket

1. P: Apa macem-macem produk saka suket gawean sampeyan?
A: Suket malang kanggo kebon
Suket Olahraga kanggo bal-balan, tenis, golf, hoki lan liya-liyane.
Karpet suket komersial kanggo pertunjukan
Suket buatan kanggo dekorasi atap
Suket warna lan kabeh aksesoris instalasi

2. P: Kepiye saluran banyu?
A: Ora perlu kuwatir babagan saluran banyu. Suket gawean keropos lengkap lan banyu udan mili amarga suket gawean digawe dhukungan.

3. P: Apa suket gawean aman kanggo bocah lan kewan?
A: Tes ketat ditindakake kanggo mesthekake yen ora ana unsur mbebayani sing aman kanggo bocah lan kewan ingon.

4. P: Apa sing diarani MOQ?
A: Yen kita duwe stok Suket Ponggawa, MOQ bisa 100 meter persegi. Yen kita ora duwe stok Suket Ponggawa, MOQ paling ora kudu 500 meter persegi.

5. P: Kepiye milih suket gawean?
A: Kita bisa menehi rekomendasi suket gawean sing paling cocog miturut sarat klien. Apa maneh, tim teknis kita duwe pasokan bakat lan teknologi sing nembe dikembangake,
produk sing disesuaikan bisa ditampa, sing bisa memenuhi macem-macem kebutuhan pelanggan. Lan meksa nyedhiyakake solusi khusus kanggo pelanggan, kanthi saben rincian ilmiah lan sikap layanan sing darmabakti, nggawe layanan sing sampurna kanggo sampeyan.

6. P: Sadurunge nggawe pesanan, apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
A: Ya, sampeyan olèh ngunjungi pabrik. Mangga waca jadwal perjalanan sampeyan sadurunge. Kita bisa ngatur kanggo njupuk sampeyan ing hotel utawa bandara.

2
2
3
1
1
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita