• Landscape Grass for chaim DIY stores

    Landscape Grass kanggo toko DIY sing sarat

    Ukuran: 30cmx30cm Turf 100% anti-tuwa lan UV 2. Basis turf uga 100% anti-tuwa lan UV 3. Kapadhetan, ukuran, ukuran jahitan bisa diatur miturut syarat. Dadi biayane bisa kurang luwih. 4. Kekandelan lan jembaré serat / Benang bisa diatur kanthi sarat, mula biayane bisa kurang luwih. 5. tahan resistensi dhuwur 6. Lingkungan ramah, ora ngemot logam abot. Ora gawe piala kanggo manungsa minangka lemah lan banyu lemah. 7. Nolak rereget, panas, listrik statis lan gangguan lsp. Gampang kanggo C ...