• Landscape Grass for Garden-302

    Suket Lansekap kanggo Taman-302

    GARDENING GARDENING ORA ANEWE KARO KERJA! Apa sampeyan isih bosen ngombe? Apa sampeyan wedi karo tagihan sing ora terjangkau amarga nyiram suket? Apa sampeyan isin karo kebon bermotif kanthi titik botak sing ora bisa dihindari ing endi wae? Wanhe Grass kasedhiya kanggo ngatasi kabeh masalah lan masalah kebon. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Dhuwur Pile sing Disesuaikan 5mm-50mm utawa Tipe Benang sing Disesuaikan Tufts Lurus 12600m2 utawa Konten Benang Khusus Anti-UV; ...
  • Landscape Grass for Garden-304

    Suket Lansekap kanggo Taman-304

    Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Dhuwur Pile sing Disesuaikan 5mm-50mm utawa Tipe Benang sing Disesuaikan Tufts Lurus 12600m2 utawa Konten Benang Khusus Anti-UV; Ukuran Paket PE 2 * 25m utawa 4 * 25m Saben Gulung utawa Gawe Dhukungan Utama PP + Non-woven / PP + Dhuwur Jaring 30mm utawa Standar Pelapisan Disesuaikan SBR Lateks / PU Saluran Drainase Desain Lubang Gulung Lebar 2 / 4m utawa Panjang Roll Disesuaikan 25m utawa Customi ...
  • Landscape Grass for Garden-326

    Suket Lansekap kanggo Taman-326

    GARDENING GARDENING ORA ANEWE KARO KERJA! Apa sampeyan isih bosen ngombe? Apa sampeyan wedi karo tagihan sing ora terjangkau amarga nyiram suket? Apa sampeyan isin karo kebon bermotif kanthi titik botak sing ora bisa dihindari ing endi wae? Wanhe Grass kasedhiya kanggo ngatasi kabeh masalah lan masalah kebon. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Dhuwur Pile sing Disesuaikan 5mm-50mm utawa Tipe Benang sing Disesuaikan Tufts Densitas 12600m2 utawa Konten Benang sing Disesuaikan ...