• Multi-Sports

    Multi-Olahraga

    Fitur Produk: 100% monofilamen kriting PE sing ramah karo kenyamanan sing apik banget Permukaan warna sing apik kanggo playable inovasi warna Aesthetic stabilitas UV ekstrim lan daya tahan stabilitas UV lan daya tahan stabilitas UV Ekstrim lan daya tahan Jahitan sing padhet kanggo tampilan kompak Properti Global Ball Global Rebound 100mm-400mm 100mm -425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serangan Shock 45% -60% ...