• Pambuka klasifikasi gambut gawean olahraga

    Kinerja olahraga duwe syarat sing beda kanggo lapangan olahraga, mula gambut gawean beda karo model, ana gambut gawean khusus kanggo resistensi nyandhang olahraga lapangan bal-balan, lan gambut gawean kanggo muter ...
    Waca liyane
  • Proses gambut gawean– pabrikan industri Wanhe

    Kebutuhan konstruksi kanggo nyelehake rumput gawean ing lapangan basket Suket saiki katon lan rasane luwih kaya kasunyatane lan performa luwih apik babagan ketahanan, stabilitas UV, ketahanan lan resistensi kanggo nyandhang ...
    Waca liyane
  • Wanhe Artific Turf wis nggawe hubungan kerjasama karo akeh perusahaan mewah

    Cara paving gambut buatan digawe kanthi jalur perakitan impor. Serat suket nggunakake bahan baku dhuwur. Kabeh produk rampung diklasifikasikake dadi kelas menengah lan dhuwur. Lumahing potong sutra suket rata. Eksperimen resistensi nyandhang ndhukung luwih saka 150.000 revolusi ...
    Waca liyane
  • Review Pameran Fair Canton 126th 2019

    Pameran Pameran Pameran Canton 126th 20196 Pameran Canton 126 kaping 15 wiwit tanggal 15 Okt nganti 4 Nov taun 2019, skala pamerane udakara 60.000 kios lan area pameran udakara 1,185 yuta meter persegi. Mantan ...
    Waca liyane