• Football Grass

    Suket Bal-balan

    Sepak Bola Rumput Multi-Tujuan kanthi Kinerja Tinggi Pengalaman Wanhe Grass nggawe gambut gawean kanggo sawetara olahraga ngidini kita nyedhiyakake produk kanthi performa tinggi kanggo panggunaan multi-tujuan, kayata lapangan bal-balan 11 sisih lan 7 sisih, bal-balan lan lapangan hoki lan bal-balan lan lapangan rugbi. Wanhe Grass yakin lapangan multi-tujuan ora kudu ngorbanake kualitas kinerja. Sistem Sepak Bola lan Hoki kita cocog karo Standar Pro Kualitas FIFA lan Standar Nasional FIH, lan Bal-balan ...
  • Hocky Grass

    Suket Suket

    Grumbulan Hocky: Fitur Produk: 100% monofilamen kriting PE sing ramah karo kenyamanan sing apik banget Permukaan sing lancar kanggo playabilitas warna Inovasi warna ekstrim UV stabilitas lan daya tahan Ekstrim UV stabilitas lan daya tahan Stabilitas UV tahan lama lan tahan lama Jahitan padhet kanggo tampilan kompak Properti Bola Nasional Global Rebound 100mm -400mm 100mm-425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serangan Shock ...
  • Multi-Sports

    Multi-Olahraga

    Fitur Produk: 100% monofilamen kriting PE sing ramah karo kenyamanan sing apik banget Permukaan warna sing apik kanggo playable inovasi warna Aesthetic stabilitas UV ekstrim lan daya tahan stabilitas UV lan daya tahan stabilitas UV Ekstrim lan daya tahan Jahitan sing padhet kanggo tampilan kompak Properti Global Ball Global Rebound 100mm-400mm 100mm -425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serangan Shock 45% -60% ...
  • Landscape Grass for chaim DIY stores

    Landscape Grass kanggo toko DIY sing sarat

    Ukuran: 30cmx30cm Turf 100% anti-tuwa lan UV 2. Basis turf uga 100% anti-tuwa lan UV 3. Kapadhetan, ukuran, ukuran jahitan bisa diatur miturut syarat. Dadi biayane bisa kurang luwih. 4. Kekandelan lan jembaré serat / Benang bisa diatur kanthi sarat, mula biayane bisa kurang luwih. 5. tahan resistensi dhuwur 6. Lingkungan ramah, ora ngemot logam abot. Ora gawe piala kanggo manungsa minangka lemah lan banyu lemah. 7. Nolak rereget, panas, listrik statis lan gangguan lsp. Gampang kanggo C ...
  • Landscape Grass for Commercial-111

    Suket Lansekap kanggo Komersial-111

    KABUPATEN KOTA & KOMERSIAL MUNG KAMPUNG! Lanskap Wanhe Grass kanggo kutha & wilayah komersial minangka solusi ramah lingkungan kanggo meh kabeh lokasi ing kutha kasebut. Nyedhiyakake cara kreatif kanggo nggawe luwih akeh ruang ijo kanggo masarakat. Kanthi perawatan sing murah, iki uga dadi cara sing paling larang kanggo kutha lan wilayah komersial. Instalasi sing gampang ngidini wektu konstruksi luwih cekak tinimbang suket alami. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Disesuaikan ...
  • Landscape Grass for Commercial-321W

    Suket Lansekap kanggo Komersial-321W

    KABUPATEN KOTA & KOMERSIAL MUNG KAMPUNG! Lanskap Wanhe Grass kanggo kutha & wilayah komersial minangka solusi ramah lingkungan kanggo meh kabeh lokasi ing kutha kasebut. Nyedhiyakake cara kreatif kanggo nggawe luwih akeh ruang ijo kanggo masarakat. Kanthi perawatan sing murah, iki uga dadi cara sing paling larang kanggo kutha lan wilayah komersial. Instalasi sing gampang ngidini wektu konstruksi luwih cekak tinimbang suket alami. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Disesuaikan ...
  • Landscape Grass for Commercial-344

    Suket Lansekap kanggo Komersial-344

    KABUPATEN KOTA & KOMERSIAL MUNG KAMPUNG! Lanskap Wanhe Grass kanggo kutha & wilayah komersial minangka solusi ramah lingkungan kanggo meh kabeh lokasi ing kutha kasebut. Nyedhiyakake cara kreatif kanggo nggawe luwih akeh ruang ijo kanggo masarakat. Kanthi perawatan sing murah, iki uga dadi cara sing paling larang kanggo kutha lan wilayah komersial. Instalasi sing gampang ngidini wektu konstruksi luwih cekak tinimbang suket alami. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Disesuaikan ...
  • Landscape Grass for Commercial-90E

    Suket Lansekap kanggo Komersial-90E

    KABUPATEN KOTA & KOMERSIAL MUNG KAMPUNG! Lanskap Wanhe Grass kanggo kutha & wilayah komersial minangka solusi ramah lingkungan kanggo meh kabeh lokasi ing kutha kasebut. Nyedhiyakake cara kreatif kanggo nggawe luwih akeh ruang ijo kanggo masarakat. Kanthi perawatan sing murah, iki uga dadi cara sing paling larang kanggo kutha lan wilayah komersial. Instalasi sing gampang ngidini wektu konstruksi luwih cekak tinimbang suket alami. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Disesuaikan ...
  • Landscape Grass for Garden-302

    Suket Lansekap kanggo Taman-302

    GARDENING GARDENING ORA ANEWE KARO KERJA! Apa sampeyan isih bosen ngombe? Apa sampeyan wedi karo tagihan sing ora terjangkau amarga nyiram suket? Apa sampeyan isin karo kebon bermotif kanthi titik botak sing ora bisa dihindari ing endi wae? Wanhe Grass kasedhiya kanggo ngatasi kabeh masalah lan masalah kebon. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Dhuwur Pile sing Disesuaikan 5mm-50mm utawa Tipe Benang sing Disesuaikan Tufts Lurus 12600m2 utawa Konten Benang Khusus Anti-UV; ...
  • Landscape Grass for Garden-304

    Suket Lansekap kanggo Taman-304

    Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Dhuwur Pile sing Disesuaikan 5mm-50mm utawa Tipe Benang sing Disesuaikan Tufts Lurus 12600m2 utawa Konten Benang Khusus Anti-UV; Ukuran Paket PE 2 * 25m utawa 4 * 25m Saben Gulung utawa Gawe Dhukungan Utama PP + Non-woven / PP + Dhuwur Jaring 30mm utawa Standar Pelapisan Disesuaikan SBR Lateks / PU Saluran Drainase Desain Lubang Gulung Lebar 2 / 4m utawa Panjang Roll Disesuaikan 25m utawa Customi ...
  • Landscape Grass for Garden-326

    Suket Lansekap kanggo Taman-326

    GARDENING GARDENING ORA ANEWE KARO KERJA! Apa sampeyan isih bosen ngombe? Apa sampeyan wedi karo tagihan sing ora terjangkau amarga nyiram suket? Apa sampeyan isin karo kebon bermotif kanthi titik botak sing ora bisa dihindari ing endi wae? Wanhe Grass kasedhiya kanggo ngatasi kabeh masalah lan masalah kebon. Bahan PE + PP Warna Minangka Gambar utawa Dhuwur Pile sing Disesuaikan 5mm-50mm utawa Tipe Benang sing Disesuaikan Tufts Densitas 12600m2 utawa Konten Benang sing Disesuaikan ...
  • Landscape Grass for Golf-34

    Suket Lansekap kanggo Golf-34

    GOLF TIME KANGGO GREEN PUTTING ING BACKYARD! Lanskap Wanhe Grass kanggo golf dirancang lan diproduksi miturut pengalaman ijo sing nyata, nyedhiyakake realisme sing ora ana tandhingane babagan tampilan lan kinerja permukaan. Gamelan sing sampurna njamin gulung werni sing tepat lan menehi kenyamanan nalika main. Saiki sampeyan bisa duwe area latihan mung sawetara langkah! Sampeyan uga bisa dadi area sing nyenengake kanggo kabeh kulawarga! Bahan PE + PP Warna Minangka P ...