Field hockey players in action at the Sultan Azlan Shah Cup tournament held in Ipoh, Malaysia between 5-13 May 2007.

Pemain hoki lapangan ing aksi ing turnamen Piala Sultan Azlan Shah sing dianakake ing Ipoh, Malaysia antara 5-13 Mei 2007.

Belgrade, Serbia November 17, 2016

Belgrade, Serbia 17 November 2016

France, Yvelines, a sports ground in Les Mureaux

Prancis, Yvelines, papan olahraga ing Les Mureaux

4

Ponggawa nggawe lapangan suket olahraga ijo