• Football Grass

    Suket Bal-balan

    Sepak Bola Rumput Multi-Tujuan kanthi Kinerja Tinggi Pengalaman Wanhe Grass nggawe gambut gawean kanggo sawetara olahraga ngidini kita nyedhiyakake produk kanthi performa tinggi kanggo panggunaan multi-tujuan, kayata lapangan bal-balan 11 sisih lan 7 sisih, bal-balan lan lapangan hoki lan bal-balan lan lapangan rugbi. Wanhe Grass yakin lapangan multi-tujuan ora kudu ngorbanake kualitas kinerja. Sistem Sepak Bola lan Hoki kita cocog karo Standar Pro Kualitas FIFA lan Standar Nasional FIH, lan Bal-balan ...
  • Hocky Grass

    Suket Suket

    Grumbulan Hocky: Fitur Produk: 100% monofilamen kriting PE sing ramah karo kenyamanan sing apik banget Permukaan sing lancar kanggo playabilitas warna Inovasi warna ekstrim UV stabilitas lan daya tahan Ekstrim UV stabilitas lan daya tahan Stabilitas UV tahan lama lan tahan lama Jahitan padhet kanggo tampilan kompak Properti Bola Nasional Global Rebound 100mm -400mm 100mm-425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serangan Shock ...
  • Multi-Sports

    Multi-Olahraga

    Fitur Produk: 100% monofilamen kriting PE sing ramah karo kenyamanan sing apik banget Permukaan warna sing apik kanggo playable inovasi warna Aesthetic stabilitas UV ekstrim lan daya tahan stabilitas UV lan daya tahan stabilitas UV Ekstrim lan daya tahan Jahitan sing padhet kanggo tampilan kompak Properti Global Ball Global Rebound 100mm-400mm 100mm -425mm Ball Roll ≥10m ≥9m Ball Roll Deviation @ 9.5m≤0.5m @ 8.5m≤0.45m Serangan Shock 45% -60% ...
  • Tennis Grass WH1253226-103

    Suket Tenis WH1253226-103

    Attenuasi Impact (HIC) Undur-undur Deformasi Vertikal ≥1.3 ≥40N 6mm-10mm Serep Gegandhengan Serep Energi Pile Dhuwur 57% -68% 22% -48% ≥60mm Bahan Solusi Tenis Menarik lan Nyaman Werna PE + PP Werna Saben Gambar utawa Tumpukan Khusus Dhuwur 5mm-50mm utawa Benang Khusus Tufts Densitas Lurus 12600m2 utawa Konten Benang Khusus Anti-UV; Paket PE ukuran 2 * 25m utawa 4 * 25m Saben Gulung utawa ...