• Tennis Grass WH1253226-103

    Suket Tenis WH1253226-103

    Attenuasi Impact (HIC) Undur-undur Deformasi Vertikal ≥1.3 ≥40N 6mm-10mm Serep Gegandhengan Serep Energi Pile Dhuwur 57% -68% 22% -48% ≥60mm Bahan Solusi Tenis Menarik lan Nyaman Werna PE + PP Werna Saben Gambar utawa Tumpukan Khusus Dhuwur 5mm-50mm utawa Benang Khusus Tufts Densitas Lurus 12600m2 utawa Konten Benang Khusus Anti-UV; Paket PE ukuran 2 * 25m utawa 4 * 25m Saben Gulung utawa ...