page-banner2

Wanhe Grass nggunakake inhibitor UV sing paling apik kanggo njaga benang kasebut ora rusak dening sinar srengenge sajrone 10 taun.

Wanhe Grass Landscape dites dadi UVA 4000h & UVB 2500h dening SGS, tetep ing level standar dhuwur.

● Umure luwih dawa, nganti 10 taun

● Werna stabil lan daya tahan

● Cocog kanggo wilayah iklim ekstrem kanthi UVB dhuwur

Produk suket buatan kita duwe bek UV sing ditrapake supaya bisa tahan intensitas sinar srengenge. Uga bek UV kabeh produk suket palsu kita bebas timah lan bebas saka bahan kimia sing mbebayani.